SIELUNTAULU

Erityisen henkilökohtainen maalaus

Meissä asuu sielu, joka janoaa tulla nähdyksi ja kuulluksi. Sielusi heijastelee juuri sinun kaltaista kaunista energiaa, joka haluaa, että ymmärrät sen merkityksen ja kauneuden. 

Kun elämä myllertää ja pyörii, suorastaan vyöryy eteenpäin – sielun äärelle on vaikea pysähtyä. Siinä minä autan sinua. Autan näkemään sielusi kauneuden.

Sielu on energiaa – niin, kuin kaikki täällä on! Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mitään mitä voisi pitää huuhaana. Meissä on ruumis, meissä on sielu. Niin yksinkertaisen kaunis yhdistelmä. Tämä yhdistelmä luo meidät – sielukkaat ihmiset!

11 asiaa, jotka sielusi haluaa sinun tietävän

Olen Satu - sielusi tulkki

Olen koko ikäni tiennyt olevani henkinen olento. Olen tiedostanut sieluni olemassa olon, mutta en ole voinut uskoa sen kauneutta. Sieluni kauneutta on minulle sanoin kuvailtu, mutta sitä on ollut vaikea nähdä. Uskon, että yksi elämäntehtävistäni on tehdä sielusi näkyväksi. Niin näkyväksi, että ymmärrät itsekkin sen kauneuden. Sielusi viestii erilaisin värein ja muodoin – kanavoin sielusienergiaa suoraan tauluun. Prosessi on vahva ja kanavana oleminen vie voimia, mutta se on ihana ja raukkaudellinen prosessi. 

Jokainen sieluntaulu sisältää henkilökohtaisen sielunviestin

Sinulle ♥

Olet arvokas suurisydäminen kaunis sielu.

Älä pelkää. Ota vastaan elämän tarjoamat suuret ihmeet. Olet luotu hämmästelemään kauneutta, ihan kaikkialla. Opeta sitä taitoa myös muille.

Mikä pelottaa? Miksi et luota? Valtamerenkin voima on takanasi. Luota sen suolaiseen kristalliseen voimaan. Olet tullut sen lähteiltä.

Energiasi on puhdasta kristallia, pienet kauniit kalat uivat siinä kilpaa ja leikittelevät. Käytä tuota heidän tuomaa leikittelyä elmässäsi niin elämäsi kevenee.

Et ole turha, etkä turhamainen vaikka joskus niin saatat miettiä. Olet rakkaudella tehty ja olemassaolosi on tärkeää.

Muista rakastaa suuresti myös itseäsi. Olet arvokas!

Rakkaudella Satu

Tämän sieluntaulun ja sielunviestin jakamiseen on saatu lupa.

Sielusi energia on rajatonta

Kun maalaan sieluntauluasi, en tarvitse sinua paikalle. Sielusi energia on rajatonta ja kun minulla on lupa maalata sielusi – yhdistyn siihen. En tarvitse sinulta mitään ennakkotietoja ihanaan prosessiin. Kun sieluntaulusi on valmis, kanavoin siihen viestin sielultasi. 

” Uskomattominta tässä on se, että me tavattiin ensimmäisen kerran vasta taulun luovutuksessa. Huh, olen sanaton! ”

Miten tilaan sieluntauluni

Voit tilata minulta henkilökohtaisen sieluntaulun ostamalla palvelun verkkokaupastani.

Kun teet tilauksen otan sinuun henkilökohtaisesti lähipäivinä yhteyttä ja sovitaan milloin siuluntaulusi on määrä syntyä. Tällä hetkellä odotusaika on noin 2 viikkoa.

Sieluntaulun voi noutaa sovitusti Ateljee Satu Suomalaisen tiloista osoitteesta Sairaalakatu 9, Kuopio. Postituksesta voimme sopia erikseen. (postitus ei kuulu hintaan)

Sieluntaulu on kooltaan 60x50cm. Jokainen sieluntaulu sisältää myös henkilökohtaisen sielunviestin. 

Hinta 350€ (sis. alv. 10%)

Share