Taideworkshopit

Valitse suosikkisi!

Voit valita itsellesi sopivimman taideworkshopin Paint & Wine tai ”uskalla maalata” tapahtumista. Pääset maalaamaan just sellaisen taulun, kun haluat. Ateljeelta löytyy kaikki tarvittava upean taulun tekemiseen. Saat käyttöösi myös sahanpurua ja hiekkaa, joilla voit tehdä upeaa struktuuria.

Voit ostaa myös lahjakortteja tapahtumiin!

PAINT & WINE

Elämyksiä elämään

Taulun koko: 42 x 30
Kesto: 2 h
Hinta: 59 €

PAINT & WINE L

Rentoa meininkiä

Taulun koko: 60 x 50
Kesto: 2,5 h
Hinta: 79 €

PAINT & WINE XL

Maalaa iso taulu

Taulun koko: 80 x 100
Kesto: 3 h
Hinta: 99 €

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV.

"USKALLA MAALATA"

Rentoudu ja Vapaudu arjen pyörteistä

Inspiroiva ja rentouttava ilta, jolloin huolet jäävät helposti taka-alalle. Saat illan aikana vapaat kädet maalata akryylimaaleilla abstraktin taideteoksen.

Taulun koko: 42 x 30
Tapahtuman kesto: 2 h
Hinta: 59 €

"USKALLA MAALATA"

Lapsi & Vanhempi

Lapsi & Vanhempi maalausilta on tarkoitettu inspiroivaksi yhteiseksi hetkeksi kouluikäiselle lapselle ja hänen vanhemmalle tai jollekulle toiselle lapsen elämässä olevalle aikuiselle. 

Taulun koko: 42 x 30
Tapahtuman kesto: 2 h
Hinta: 99 €

PALAUTTEITA TAIDEWORKSHOPEISTA

Uskalla maalata - niin osuva nimi illalle! 😅 Innostuksesi on tarttunut somen kautta ja odotin kovasti iltaa. Löysin itsestäni ihan valtavasti rajoittavia uskomuksia ja esteitä, mutta sinun kannustuksesi avulla uskalsin päästää irti kontrollista ja heittäytyä. ❤️ Monta kertaa tuon illan jälkeen olen kaivannut päästä maalaamaan uudelleen, ja jos asuisin yhtään lähempänä, tulisin uskaltamaan lisää 😅❤️ ja ottaisin tyttärenkin mukaan.
Jenni
Aika oli ihan sopiva maalaukseen. joillakin, kun voi kestää vähän pidempään. Ehkä oisin yhden viinilasin voinut ottaa välissä tai lopuksi, kun kaikki taulut tehty. En keksi muuta parannettavaa.
Saara
Nyt en voi pysyä irti maaleista. Älysin jotenkin, että sivellintä ei välttämättä tarvitse käyttää, jolloin ei ole paineita. Lapsen maalit loppuivat äkkiä. Minulla kyllä lähti "sokka irti" maalauspäivän ansiosta.
Sussu
Share