Tulevat taideworkshopit

PAINT & WINE

Elämyksiä elämään

Taulun koko: 42 x 30
Kesto: 2 h
Hinta: 59 € (sis. alv 24%)

PAINT & WINE L

Rentoa meininkiä

Taulun koko: 60 x 50
Kesto: 2,5 h
Hinta: 79 €   (sis. alv 24%)

PAINT & WINE XL

Maalaa iso taulu

Taulun koko: 80 x 100
Kesto: 3 h
Hinta: 99 €   (sis. alv 24%)

UUTUUS! Rentouttava intuitiivinen maalausilta

"USKALLA MAALATA"

Vapaudu & Rentoudu

Taulun koko: 42 x 30
Tapahtuman kesto: 2 h
Hinta: 59 € (sis. alv 24%)

"USKALLA MAALATA"

Lapsi & Vanhempi

Taulun koko: 42 x 30
Tapahtuman kesto: 2 h
Hinta: 99 € (sis. alv 24%)

Miten ostan ja varaan paikan taideworkshopiin?

Sinut siirretään sivustolta suoraan Holvin turvalliseen verkkokauppaan. Siellä voit ostaa ja näin varata paikkasi haluamaasi taideworkshopiin.
Voit maksaa myös Epassi ja Edenred kulttuuriedulla sekä lahjakortilla. Ohjeet maksamiseen löydät verkkokaupasta tuotteen/workshopin kuvauksesta.
Luethan verkkokaupasta myös toimitusehdot!

LUE KOKEMUKSIA MAALAILUSTA

Ensinnäkin, olet niin ihanan lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Kun ekaa kertaa tulin maalaamaan oli kynnys korkea edes aloittaa. Mulla on todella heikko luotto itseeni, niin oli myös tässäkin asiassa. Koko ajan olit ihanan kannustava ja näytit myös mitä kannattaa tehdä aloittaakseen. Ja se että teos muuttuu koko ajan sitä tehdessä. Onneksi ei ollut mitään visiota. Aloin vaan tekemään ja purin koko sen hetkisen oloni siihen canvakseen. Se ilta oli huikea ja siellä ylitettiin monta kynnystä. Kiitos että toit tämän mahdollisuuden mulle ja muillekin. Saat monen taiteilijanalun heräämään ja annat pari tuntia aikaa ja avustusta päästä taikamaailmaan. Ateljeessa vallitsee hyvä henki ja yhteisymmärrys. ❤️🙏 Lupaan käydä monesti uudelleen maalailemassa.
Taija
Uskalla maalata - niin osuva nimi illalle! Innostuksesi on tarttunut somen kautta ja odotin kovasti iltaa. Löysin itsestäni ihan valtavasti rajoittavia uskomuksia ja esteitä, mutta sinun kannustuksesi avulla uskalsin päästää irti kontrollista ja heittäytyä. ❤️ Monta kertaa tuon illan jälkeen olen kaivannut päästä maalaamaan uudelleen, ja jos asuisin yhtään lähempänä, tulisin uskaltamaan lisää ❤️ ja ottaisin tyttärenkin mukaan.
Jenni
Aiemmin itsellä on ollut kammo maalata, hyvin vahva uskomus, "en ole luova" "en osaa maalata" ja näiden takia myös ajatus, etten voisi ikinä nauttia maalaamisesta. Onneksi Satu tulit ja sinua kun seurasi, alkoi pikkuhiljaa herätä mielenkiinto. Kun vihdoin lähdin uskalla maalata iltaan niin jännitti/ahdisti ja alkuun mietin, että tähänkö tyhjään pitäisi ruveta nyt jotain tekemään. Kuitenkin Satu osasit ohjata niin, että rentouduin. Heitin aivot narikkaan ja siitä se lähti! Pikkuhiljaa intuitiolla. Nyt takana jo 4 maalausiltaa. Löysin asian mistä nautin ja missä aivot saa olla rauhassa. Ei suorittamista, vaan luovaa tekemistä. ❤️
Saara
Share