taideworkshopit

Valitse itsellesi sopivin taideworkshop Paint & Wine tai rentouttavista intuitiivisista maalausilloista. Pääset maalaamaan just sellaisen taulun, kun haluat. Sinua rohkaistaan rentouttavaan ja vapauttavaan intuitiiviseen maalaamiseen. 

Löydät ateljeelta kaikken tarvittavan upean taulun tekemiseen. Taulu maalataan oikealle maalauspohjalle. Saat käyttöösi akryylimaalien ja pensseleiden lisäksi myös mm. sahanpurua, hiekkaa sekä pakkauspapereita – niillä voit tehdä upeaa struktuuria. Kimalteen ystävät voivat viimeistellä taulunsa säihkyviksi kimalteilla. Täällä suositaan kaikenlaista kierrätyskamaa – vain taivas on rajana miten taulusi luot!

Ateljeelta on myös ihan oma ”räiskimispaikka” eli voit myös huoletta luoda vapaammin. Ateljee Satu Suomalainen ei ole pönötyspaikka!

Huom! ”uskalla maalata” LAPSI & VANHEMPI maalausillat ovat poistuneet. Mikäli sinulla on lahjakortti tapahtumaan, voit käyttää sen Rentouttavaan intuitiiviseen maalausiltaan (59€/hlö) ilman lisämaksua. Osta silloin lahjakortilla kaksi paikkaa tapahtumaan.

Vaikka lahjakorttisi olisi nimetty tiettyyn taideworkshopiin, voit käyttää sen mihin tahansa maalausiltaan. Mahdollisen summan erotuksen voit maksaa ateljeelle saapuessasi maksukortilla.

Joka kuukausi järjestetään erilainen kattaus TAIDEworkshopeja. Seuraavan kuukauden tapahtumat julkaistaan aina kuluvan kuukauden puolessa välissä. Toukokuussa avoimia taideworkshopeja on vähän, koska yksityistilaisuuksia on varailtu niin paljon.

Valitse sopivin taulun koko

Tapahtumat tarjoilevat maalausiltoja kolmen erikokoisen maalauspohjan äärelle. Maalauspohjan koon löydät aina verkkokaupasta maalausillan kuvauksesta.

Koot ovat 42x30cm, 60x50cm ja 100x80cm.
Koko 42x30cm on käytössä Paint & Wine sekä rentouttavassa intuitiivisessä maalausillassa.
Koko 60x50cm on käytössä Paint & Wine L sekä rentouttavassa intuitiivissa maalausillassa & äänimaljarentoutus.
Koko 100x80cm on käytössä Paint & Wine XL maalausillassa.

LUOVA yksityistilaisuus

Suosittu TAIDEworkshop on mieletön keino viettää yhdessä laadukasta aikaa.

Yksityistilaisuudessa vain teidän käyttöönne varataan rento ateljeetila, jossa on suojattua lattiapintaa 70 neliötä. Sotkemista ei tarvitse pelätä ja se antaakin vapautta maalailuun. Tärkein edellytys luovuudelle onkin vapaus heittäytyä ja parhaimmillaan maalailijoiden piilossa oleva luovuus puhkeaa kukkaan. Tämä prosessi usein antaa siivet sille, että luovuutta aletaan herkemmin käyttämään ihan missä vain. Luovilla ihmisillä ideat syntyvät helposti ja tämä jos mikä palvelee myös esimerkiksi työelämässä.

” Tämä on siistimpää, kuin lasersota! ”

RENTOUTTAVA INTUITIIVINEN MAALAUSILTA

Päästä irti kontrollista ja liiasta ajattelusta

Taulun koko: 42 x 30
Tapahtuman kesto: 2 h
Hinta: 59 € (sis. alv 24%)

Sopii hyvin myös lapsille ja nuorille

RENTOUTTAVA INTUITIIVINEN MAALAUSILTA

& Äänimaljarentoutus

Taulun koko: 60 x 50
Tapahtuman kesto: 3 h
Hinta: 89 € (sis. alv 24%)

Sopii hyvin myös lapsille ja nuorille

Maalaa oma sieluntaulusi - miniretriitti

Tule mukaan matkalle itsetuntemuksen ja luovuuden maailmaan – varaa paikkasi ja anna itsellesi lahja, joka kestää ikuisesti. Kesäkuun sielukas päivä on nyt myynnissä!

Miten ostan ja varaan paikan taideworkshopiin?

Sinut siirretään sivustolta suoraan Holvin turvalliseen verkkokauppaan. Siellä voit ostaa ja näin varata paikkasi haluamaasi taideworkshopiin.
Voit maksaa myös ePassi, Edenred ja SmartumPay mobiilisovelluksen kulttuuriedulla sekä lahjakortilla. Ohjeet maksamiseen löydät verkkokaupasta tuotteen/workshopin kuvauksesta.
Luethan verkkokaupasta myös toimitusehdot! Ole rohkeasti yhteydessä jos tulee kysyttävää. 050 595 9333 / Satu

Verkkokaupasta löydät myös LAHJAKORTIT!

Hyväntekeväisyys

Arvoihini kuuluu vahvasti hyväntekeväisyys. Kaikki ateljeelle saapuvat maalailijat voivat osallistua hyvätekeväisyyteen. Jokainen pääsee maalailemaan isoa ”hukkamaali” taulua, joka lopulta huutokaupataan ja varat ohjataan lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. 

Paint & Wine iltojen tyhjät pullot päätyvät myös tekemään hyvää. Vien ne pullonpalautukseen ja niistä saadun palautuskuitin sujautan vieressä olevaan keräyslippaaseen.

Lämpimästi tervetuloa tekemään hyvää!

Ateljeen naiset

Iloksemme voimme ilmoittaa, että jos Satu estyy vetämään TAIDEworkshopin niin Eija Selina pelastaa tilanteen. Eija Selina on itseoppinut taiteen monitaituri, joka on kulkenut Sadun yrityksen mukana pitkään. Jos joku on perillä mitä workshopeissa tapahtuu, mitkä ovat yrityksen arvot, miten ohjata maalailijoita tekemään mestariteoksensa niin Eija Selina on. Tervetuloa maalailemaan.

Ihania kokemuksia maalailusta

Ensinnäkin, olet niin ihanan lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Kun ekaa kertaa tulin maalaamaan oli kynnys korkea edes aloittaa. Mulla on todella heikko luotto itseeni, niin oli myös tässäkin asiassa. Koko ajan olit ihanan kannustava ja näytit myös mitä kannattaa tehdä aloittaakseen. Ja se että teos muuttuu koko ajan sitä tehdessä. Onneksi ei ollut mitään visiota. Aloin vaan tekemään ja purin koko sen hetkisen oloni siihen canvakseen. Se ilta oli huikea ja siellä ylitettiin monta kynnystä. Kiitos että toit tämän mahdollisuuden mulle ja muillekin. Saat monen taiteilijanalun heräämään ja annat pari tuntia aikaa ja avustusta päästä taikamaailmaan. Ateljeessa vallitsee hyvä henki ja yhteisymmärrys. Lupaan käydä monesti uudelleen maalailemassa. 

– Taija

Uskalla maalata – niin osuva nimi illalle! Innostuksesi on tarttunut somen kautta ja odotin kovasti iltaa. Löysin itsestäni ihan valtavasti rajoittavia uskomuksia ja esteitä, mutta sinun kannustuksesi avulla uskalsin päästää irti kontrollista ja heittäytyä. Monta kertaa tuon illan jälkeen olen kaivannut päästä maalaamaan uudelleen, ja jos asuisin yhtään lähempänä, tulisin uskaltamaan lisää ja ottaisin tyttärenkin mukaan. 

– Jenni

Aiemmin itsellä on ollut kammo maalata, hyvin vahva uskomus, ”en ole luova” ”en osaa maalata” ja näiden takia myös ajatus, etten voisi ikinä nauttia maalaamisesta. Onneksi Satu tulit ja sinua kun seurasi, alkoi pikkuhiljaa herätä mielenkiinto. Kun vihdoin lähdin uskalla maalata iltaan niin jännitti/ahdisti ja alkuun mietin, että tähänkö tyhjään pitäisi ruveta nyt jotain tekemään. Kuitenkin Satu osasit ohjata niin, että rentouduin. Heitin aivot narikkaan ja siitä se lähti! Pikkuhiljaa intuitiolla. Nyt takana jo 4 maalausiltaa. Löysin asian mistä nautin ja missä aivot saa olla rauhassa. Ei suorittamista, vaan luovaa tekemistä.

-Saara

Share