Yksityistilaisuudet

Inspiroivaa yhdessä tekemistä

Suosittu taideworkshop yksityistilaisuutena on mieletön vaihtoehto esimerkiksi työpaikan Tyhy-, Tyky- ja virkistyspäiväksi, pikkujouluihin, synttäreihin, polttareihin, ihan mihin vain, kun halutaan tehdä jotain luovaa ja inspiroivaa yhdessä. Taide – elämyksen lisäksi kaikki saavat päivästä muistoksi itse maalaamansa taulun.

Vain teidän käyttöönne varataan viihtyisä ateljeetila, jossa on suojattua lattiapintaa 50 neliötä. Sotkemista ei siis tarvitse pelätä ja se antaakin vapautta maalailuun. Tärkein edellytys luovuudelle onkin vapaus heittäytyä ja parhaimmillaan maalailijoiden piilossa oleva luovuus puhkeaa kukkaan. Tämä prosessi usein antaa siivet sille, että luovuutta aletaan herkemmin käyttämään ihan missä vain. Luovilla ihmisillä ideat syntyvät helposti ja tämä jos mikä palvelee myös työelämässä. 

Tapahtuman lopuksi käymme yhdessä läpi osallistujien teokset. Tämä on yleensä illan kohokohta ja jokainen pääsee silloin nähdyksi ja kuulluksi – jos itse näin haluaa. Tässä hetkessä voidaan jopa oppia toverista jotain uutta.

Ateljeelle mahtuu maksimissaan 15-17 henkilöä. Jos porukkanne on suurempi niin 10-50 henkilön taideworkshop on mahdollista järjestää upean Kunnonpaikan tiloissa. Silloin päivään voidaan paketoida myös esimerkiksi lounas, päivällinen, illallinen, viinipaketti, sauna, savusauna, yms. Kysy rohkeasti tarjousta.

Tapahtuman aikana pääsette maalamaan turvallisilla akryylimaaleilla vapaan abstraktin taideteoksen 41 x 33 cm kokoiselle maalauspohjalle. Jokainen saa maalata sellaisen taulun, kuin haluaa. Taulu maalataan ilman maalaustelinettä pöydällä tai lattialla, jotta voitte hyödyntää vapaasti erilaisia abstraktin taiteen tekemisen muotoja. Teitä ohjeistetaan ja näytetään erilaisia toteutustapoja ja tekniikoita miten voitte oman taulunne toteuttaa. Saatte käyttöönne tavallisen pensselin ja maalien lisäksi myös esimerkiksi ilmapalloja ja kimalletta. Voitte myös tehdä upeaa struktuuria sahanpurulla ja hiekalla. Ateljeelta löytyy siis erilaisia ehkäpä epätyypillisiä maalaustarvikkeita, joiden avulla on mukava jopa leikkimielisestikin heittäytyä luomaan.

Ette tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta – ainoastaan halua heittäytyä uuden äärelle.

* * *

Rennossa ja hauskassa maalaushetkessä saatte halutessanne nauttia maalaamisen ohella itse tuomianne alkoholijuomia tai muita virvokkeita. Ateljeella ei ole anniskeluoikeutta, joten emme voi tarjota alkoholitarjoilua. Teille on kuitenkin tarjolla teetä ja keksejä.

Ateljeelta löytyvät viini – ja skumppalasit sekä pullonavaaja.

Tila sijaitsee kellarikerroksessa, joten valitettavasti lii­kun­ta­ra­joit­tei­sen on vaikea päästä sinne.

Varatkaa mukaan vaatteita, jotka voivat tahriintua.

Taulun voi jättää ateljeelle kuivumaan ja sen voi noutaa ilmoitettuna ajankohtana. 

Hintaan kuuluu kaikki taidetarvikkeet, tilan valmistelu, ohjaus ja siivous.

Yksityistilaisuuden kesto:
noin 2 – 2,5h
59€/hlö

Yksityistilaisuuden minimiveloitus:
ma – to 350€
pe – su 450€

Mikäli haluatte järjestää yksityistilaisuuden muualla, kuin ateljeella:
69€/hlö 
(Minimiveloitus 690€)
Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Share