Luovan yrityspaketin minimilaskutus (pienet ryhmät) määräytyy viikonpäivän ja kellonajan mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta!

LUOVA YRITYSPAKETTI

RENTOUTTAVAAN & LUOVAAN PÄIVÄÄN

Suosittu taideworkshop yksityistilaisuutena on mieletön vaihtoehto, kun halutaan tehdä jotain rentouttavaa, luovaa ja inspiroivaa yhdessä. Taideworkshop sopii täydellisesti Tyhy-, Tyky- ja muihin virkistyspäiviin. Taide – elämyksen lisäksi kaikki saavat päivästä muistoksi itse maalaamansa taulun.

Vain teidän käyttöönne varataan viihtyisä ateljeetila, jossa on suojattua lattiapintaa 70 neliötä. Sotkemista ei siis tarvitse pelätä ja se antaakin vapautta maalailuun. Tärkein edellytys luovuudelle onkin vapaus heittäytyä ja parhaimmillaan maalailijoiden piilossa oleva luovuus puhkeaa kukkaan. Tämä prosessi usein antaa siivet sille, että luovuutta aletaan herkemmin käyttämään ihan missä vain. Luovilla ihmisillä ideat syntyvät helposti ja tämä jos mikä palvelee myös työelämässä. 

Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta maalailusta. Ilman kokemustakin jokainen saa maalattua upean taulun!

LUOVA YRITYSPAKETTI

Tapahtuman aikana maalataan akryylimaaleilla vapaa abstrakti taideteos 42 x 30cm kokoiselle maalauspohjalle. Jokainen voi maalata sellaisen taulun kuin haluaa. Taulu maalataan ilman maalaustelinettä pöydällä tai lattialla, jotta voitte hyödyntää vapaasti erilaisia abstraktin taiteen tekemisen muotoja. Maalaustelinettä saa myös halutessaan käyttää.

Isot ryhmät (20-30hlö) maalailu tapahtuu maalaustelineitä käyttäen. Näin saadan ateljeetila paremmin teidän käyttöönne. Myös Isoille ryhmille löytyy vapaata lattiatilaa, jos joku haluaa heitäytyä maalailemaan lattialla.

Teitä kannustetaan vapauttavaan intuitiiviseen maalaamiseen, mutta voitte myös maalata valmiin visionne. 

Teille näytetään erilaisia toteutustapoja ja tekniikoita miten voitte työnne toteuttaa. Saatte käyttöönne tavallisen pensselin ja maalien lisäksi myös esim. ilmapalloja ja kimalletta. Voitte tehdä myös upeaa struktuuria sahanpurulla, hiekalla ja pakkauspaperilla. Epätyypillinen maalaustarpeisto ruokkii luovuuttanne ja aivan varmasti jokainen saa maalattua hienon taulun.

Tapahtuman lopuksi käymme yhdessä läpi osallistujien taulut. Sukellamme vähän taulujen syntymään. Tämä on yleensä kohokohta, kun jokainen pääsee nähdyksi ja kuulluksi – jos itse näin haluaa. Tässä hetkessä voidaan oppia jopa toverista jotain uutta. Tämä on IHANA hetki!

Teille on tarjolla teetä ja kaurakeksejä.

Rennossa ja hauskassa tapahtumassa saatte halutessanne nauttia maalaamisen ohella itse tuomianne alkoholijuomia tai muita virvokkeita. Voitte siis rentoutua Paint & Wine tapahtuman merkeissä. Ateljeella ei ole A – oikeuksia, joten alkoholimyynti ei ole sallittua. Ateljeelta löytyvät skumppa – ja viinilasit.

Tapahtuman kesto osallistujamäärästä riippuen 2,5 – 3,5h.

Yrityspakettiin voitte valita lisäpalveluna äänimaljarentoutuksen, silloin tapahtuma alkaa rentoutuen – Heitetään saman tien ”aivot narikkaan” ja unohdetaan arjen kiireet. Rentoutuessa elimistö rauhoittuu ja jännitys vähenee. Välittömiä rentoutumisen hyötyjä on lukuisia. HInta 10€/hlö. Kesto noin 20 minuuttia.

Lisäpalveluna on myös valittavana yhteisen ison taulun maalaus. Jokainen maalaa ensin oman pienen taulun ja tapahtuman lopuksi ryhmäydytään yhteen ja aloitetaan yhteinen ihana projekti. Taulu voi löytää paikkansa esim. yrityksen yhteisestä taukohuoneesta. Siellä se muistuttaa kivasta yhteisestä hetkestä.

Share