Lounasravintola CaWa

ELÄMYKSIÄ ELÄMÄÄN

Paint & Wine VAPPU

Sunnuntaina 30.4.2023
klo: 15.00 – 18.30
Paikkana ihana lounasravintola CaWa Kuopio

Aloita vapun vietto rennon railakkaasti!

Rennon ja hauskan Paint & Wine tapahtuman aloittaa CaWan herkullinen ja runsas VAPPUbuffet, johon tarjoillaan myös alkoholillinen tai alkoholiton VAPUN – vauhtivesi. Koko tapahtuman ajan CaWan baari on avoinna, joten voit halutessasi ostaa lisää vauhtivettä ja kuohuvaa. CaWan VAPPUbaari tarjoilee juomia edulliseen hintaan. VAPPUbuffet julkaistaan lähipäivinä.

Tapahtuman aikana maalataan akryylimaaleilla vapaa abstrakti taideteos 41 x 33 cm kokoiselle maalauspohjalle. Taulu maalataan ilman maalaustelinettä pöydällä, jotta voit hyödyntää vapaasti erilaisia abstraktin taiteen tekemisen muotoja. Itseoppinut taiteilija Satu Suomalainen ohjeistaa ja näyttää erilaisia toteutustapoja ja tekniikoita, miten voit työsi toteuttaa. Saat käyttöösi tavallisen pensselin ja maalien lisäksi myös esim. ilmapalloja ja kimalletta. Upeaa struktuuria voit tehdä hiekalla ja sahanpurulla. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta maalailusta – ainoastaan halun heittäytyä uuden äärelle.

Varaa mukaasi vaatteita, jotka voivat tahriintua. Taulun voi jättää CaWalle kuivumaan ja sen voi noutaa CaWan aukioloaikoina. Säilytämme maalauksia CaWalla kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne siirretään ateljeelle, jossa niitä säilytetään vielä viikko. Noutoajoista infotaan kunnolla tapahtumassa.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Tapahtuman hinta 89€ (sis. alv%).
Maksetaan saapuessa CaWaan.

Ilmoittautuminen 23.4 mennessä satu@satusuomalainen.fi 

Ilmoitathan samalla erityisruokavaliosi.

Tutustu ihanaan CaWaan, joka taipuu todella moneksi. CaWassa on upeaa tilaa järjestää monenlaisia juhlia.  www.cawa.fi

Share