LUOVA jäsenyys

AINUTLAATUINEN TILAISUUS!

Haluatko palavasti maalata? Eikö löydy sopivaa paikkaa, jossa saat huoletta levitellä maalaustarvikkeesi ja LUODA? Onko kodissasi liian vähän tilaa isomman taulun maalaamiseen?  Hääriikö lapset aina jaloissa? LUOVA jäsenyys voi olla sinullekin sopiva ratkaisu. 

LUOVA jäsenyys tarjoaa sinulle kuukausimaksulla inspiroivan ateljeetilan käyttöösi. Saat ihanan paikan maalata tauluja omilla taidetarvikkeillasi. Pääset osaksi samanhenkistä porukkaa ja pääset rentoutumaan taideharrastuksesi äärelle.

  • Kahdeksan pitkää iltaa kuukaudessa
  • Inspiroiva ateljee
  • 50 neliötä suojattua lattiapintaa
  • Jäsenyys auki NYT VAIN 10 henkilölle!

Hinta 50€ /kk

* Jäsenyyden yhden 4h illan hinnaksi sinulle muodostuu 6,25€. (sis. alv 24%)

Harrastamme kaikenlaista ja meillä on jäsenyyksiä monenlaisiin harrastuksiin. On jäsenyyksiä kuntosalille, golf klubille, harrasteseuroihin ja monenlaisiin online -palveluihin. LUOVA jäsenyys tarjoaa sinulle harrastetilaa luovuutesi äärelle.

LUOVA JÄSENYYS

on kaikkea tätä ja enemmän!

8 ILTAA / KK

LUOVALLA jäsenyydellä vapaa pääsy ateljeelle tiistaisin ja torstaisin klo: 16-20

MAALAA OMILLA TARVIKKEILLA

Tuo mukaasi aivan kaikki taidetarvikkeet, joita tarvitset taulusi tekemiseen.

HELPPOUS

Jätä ateljeelle taidetarvikkeesi odottamaan seuraavaa kertaa. Sinulle on varattu oma boxi tarvikkeillesi.

YHTEISÖ

Lähes kaikki tarvitsevat ympärilleen samanhenkisen yhteisön. Lämpimästi tervetuloa luovaan yhteisöön.

Miten LUOVA jäsenyys käytännössä toimii

LUOVIEN jäsenten maalailuillat ovat aina tiistaina ja torstaina klo: 16 - 20. Jäsenenä voit valita milloin tulet tuona aikana maalailemaan. Sinun ei tarvitse ilmoittaa kenellekään oletko tulossa vai et. Ateljeen omistaja Satu on aina myös LUOVASSA illassa paikalla maalailemassa tai jotakin muuta puuhailemassa. Yhteisöllisyys on super ihanaa!

Miten liityt mukaan

Voit liittyä LUOVAKSI jäseneksi milloin vain eli myös keskellä kuluvaa kuukautta. Kuukausijäsenyytesi alkaa siitä, kun maksat kuukausimaksun. Jäsenyys on voimassa aina yhden kuukauden sisältäen 8 maalausiltaa. Seuraavan kuukauden paikka tulee varata aina viimeistään 14 päivää ennen seuraavan kuukauden laskutusta. Maksu tapahtuu maksukortilla, laskulla tai kulttuuriedulla (Epassi, Edenred).
Jäsenyyden yhden 4h illan hinnaksi sinulle muodostuu vain 6,25€.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ateljeehen

Kun olet kiinnostunut LUOVASTA jäsenyydestä voit sopia ajan milloin tulet tutustumaan ateljeehen ja LUOVAAN jäsenyyteen. Laita rohkeasti viestiä niin sovitaan treffit ateljeelle.

"Kun astut sisään ateljeehen - tuntuu, kuin aika pysähtyisi"

Share