Luova jäsenyys

Vuokraa kuukausimaksulla ateljee käyttöösi

Tämä palvelu on ainutlaatuinen! Haluatko palavasti maalata? Eikö löydy sopivaa paikkaa, jossa saat huoletta levitellä maalaustarvikkeesi ja LUODA? Onko kodissasi liian vähän tilaa isomman taulun maalaamiseen? Hääriikö lapset tai eläimet aina jaloissa? LUOVA jäsenyys voi olla sinullekin sopiva ratkaisu.

LUOVA jäsenyys tarjoaa sinulle kuukausimaksulla inspiroivan ateljeetilan käyttöösi. Saat ihanan paikan maalata tauluja omilla taidetarvikkeillasi ja pääset rentoutumaan taideharrastuksesi äärelle.

” LUOVA jäsenyys on ihana! Suosittelen lämpimästi! Ateljee on täydellinen paikka ottaa omaa aikaa ja toteuttaa itseään”

HUOM! Jäsenyyksiä on avoinna vain rajattu pieni määrä! Voit ottaa yhteyttä ja sopia vierailun ateljeelle.

LUOVA jäsenyys pähkinänkuoressa

  • 3 erilaista jäsenyyttä
  • Voit maalailla ateljeella 4 – 12 KOKONAISTA päivää kuukaudessa
  • Ateljee on jäsenten käytössä sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina klo: 6-23
  • 70 neliötä suojattua lattiapintaa
  • Käytössäsi on erilaisia maalaustelineitä ja pöytiä
  • Saat ison tarvikeboksin omille taidetarvikkeillesi (jäsenyys 3)
  • Ateljee sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Sairaalakatu 9

Ateljee sopii täydellisesti rentoon harrastamiseen

Ateljeella on kaikki mitä tarvitset taulun maalaamiseen. Saat käyttöösi erilaisia maalaustelineitä ja pöytiä, jotka eivät säikähdä maalitahroja. 

Sinun ei tarvitse stressata, että sotket kalliin mattosi! Sinun ei tarvitse miettiä hyppääkö kissasi märän taulun päälle. Kukaan ei tule etsimään äitiä, kun olet maalailemassa ihan muualla, kuin kotona!

” Ai, että tämä on KIVAA! Voin vaikka vain piipahtaa ateljeella maalailemassa ja sitten jatkaa toinen kerta. Eihän kotona pystyisi taulua jättämään näin kuivumaan ja jatkaa päivän tai parin päästä. ”

70 neliötä suojattua lattiapintaa

Ateljeella on 70 neliötä suojattua lattiapintaa. Ajattele! Kolmion verran tilaa temmeltää. Ei haittaa vaikka maalinen pensseli tipahtaa lattialle.

Tottakai lattiaa voi myös hyödyntää maalailussa. Voit pitää maalauspohjaa lattialla ja vaikka räiskiä siihen maaleja. Ja edelleen, ei haittaa vaikka maalit roiskuu lattialle.

Ateljeella on myös kokonainen viiden metrin levyinen seinä, joka on niin sanottu räiskyttelyseinä. Seinän edessä onkin ihan virallinen räiskyttelypaikka, jossa viimeistään arki unohtuu.

” Olen kiireinen yrittäjä – äiti. Luova jäsenyys antaa minulle omaa aikaa rentoutua ja unohtaa arjen kiireet. Ateljeella kiireet kyllä oikeasti unohtuu.”

Jäsenet maalailevat omilla taidetarvikkeilla

Luovan jäsenyyden hintaan ei kuuluu mitään taidetarvikkeita. Jokainen jäsen tuo mukanaan kaiken mitä maalailuun henkilökohtaisesti tarvitsee.

Niin, kuin monessa asiassa – joku haluaa maalailla Ladalla ja toinen Mersulla. Jokainen jäsen saa vapaasti itse päättää mistä taidetarvikkeita hankkii. Nykypäivänä niitä löytyykin lähes mistä vain.

Ateljeella Luovien jäsenten yhteisössä varmasti näet erilaisia tarvikkeita ja kuulet parhaat vinkit niiden hankkimiseen. Yhteisö onkin yksi jäsenyyden parhammista jutuista!

” Rakastan ateljetta! Olen eläkeläinen ja käytän luovaa jäsenyyttä usein keskellä päivää. Joskus maalaan useita tunteja peräkkäin, mutta joskus menen ateljeelle vain istumaan ja nauttimaan siitä hurmaavasta tilasta. Jäsenyys tuo elämääni merkittävää sisältöä.”

Kolme erilaista jäsenyyttä

Kolme erilaista LUOVAA jäsenyyttää määrittää sen, kuinka monta kertaa jäsen voi viikon aikana käyttää ateljetta. Jäsenyys nro 3 kuuluu extrana iso 32 litran tyhjä tarvikeboksi, jossa hän saa säilyttää taidetarvikkeitansa. Tarvikeboksi tekee harrastamisesta erittäin helppoa ja mielekästä. Moni valitseekin jäsenyys nro 3: sen juurikin tarvikeboksin tuoman helppouden takia.

Muut jäsenet tuovat aina omat tarvikkeet mukanansa. Kaikki jäsenet saavat säilyttää ateljeella viisi maalauspohjaa sekä pestyjä pensseleitä.

” Olin ajatellut vuokraavani itselleni pienen tilan maalaus harrastukselleni, mutta se olisi ollut turhan kallista. Onneksi törmäsin Luovaan jäsenyyteen. Ateljee on täydellinen paikka harrastaa! ” 

Valitse sopivin LUOVA jäsenyys

JÄSENYYS 1

Voit maalata yhtenä päivänä viikossa.

HINTA 59€/kk

JÄSENYYS 2

Voit maalata kahtena päivänä viikossa.

HINTA 69€/kk

JÄSENYYS 3

Voit maalata kolmena päivänä viikossa. Tähän jäsenyyteen kuuluu iso tyhjä tarvikeboksi, jossa voit säilyttää ateljeella omia taidetarvikkeitasi.

HINTA 79€/kk

Miten LUOVA jäsenyys toimii

LUOVAT jäsenet pääsevät sisään ateljeelle omalla henkilökohtaisella ovikoodilla. He voivat käyttää ateljeetilaa rajattomasti sunnuntaina, maanantaina ja/tai tiistaina klo: 6-23 välisenä aikana. Jäsenenä voit siis päättää milloin tulet tuona aikana maalailemaan. Sinun ei tarvitse ilmoittaa kenellekään oletko tulossa vai et – saat luoda oman aikataulusi.

Jäsenyysviikko

LUOVA jäsenyysviikko ja sen kolme päivää ovat sunnuntai, maanantai ja tiistai. Vaikka päivät ovat eri viikoilla, tämä kolmen päivän jana on se, josta jäsenet saavat valita oman päivänsä maalailuun. 

HUOM! Jos joku viikko estyt maalailemasta – et voi kuitenkaan siirtää jäsenyyspäiviä viikoilta toisille.

Jäsenyyden maksaminen

Luovilla jäsenillä on omat jäsensivut. Kun sinut hyväksytään LUOVAKSI jäseneksi saat linkin jäsensivuille jäsenyyden aloittamiseen. Kuukausittainen veloitus tapahtuu automaattisesti jäsensivuille tallennetun maksukortin kautta. Maksunvälittäjä on luotettava Vello. Jäsenyyden avaamisen yhteydessä veloitetaan kertaluonteinen starttimaksu 29€. Se veloitetaan ateljeella suoraan korttimaksuna. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Näin pääset LUOVAKSI jäseneksi

Kun haluat jäseneksi ota yhteyttä satu@satusuomalainen.fi tai 050 595 9333. Sovitaan tapaaminen ateljeelle. Pääset tutustumaan ateljeehen sekä ateljeen sääntöihin. Samalla sinulle tehdään pieni haastattelu ja sen pohjalta sinut voidaan hyväksyä LUOVAKSI jäseneksi. Henkilökohtainen haastattelu on yhteisen hyvän takia. Älä huoli! Jos haluat maalata ja olet rehellinen, luotettava oma itsesi – pääset varmasti jäseneksi.

Jäsenille oma myyntinäyttely

Huippuetu! 6kk peräkkäin jäsenenä olleet saavat omille teoksilleen yhteisen myyntinäyttelyn. 

Kun maalailu lähtee hanskasta, syntyy tauluja paljon. Jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden myydä omia taulujasi ihan oikeassa taidemyyntinäyttelyssä. 

Näyttelyn ajankohta sovitaan aina yhteisesti näyttelyyn osallistujien kesken.

Edellinen myyntinäyttely oli menestys! LUOVA jäsen sai myytyä myyntinäyttelyn aikana yhdeksän omaa teostaan.

Miten LUOVA jäsenyys sai alkunsa

Kun avasin ensimmäisen ateljeeni vuonna 2022 sain paljon kyselyitä, että voisiko sinne tulla maalailemaan omilla taidetarvikkeilla. Lupasin pohtia asiaa, koska itsekkin kotona maalanneena tiesin, että oma paikka maalaamiselle on ihan älyttömän IHANA asia!

Kuin salama kirkkaalta taivaalta sain idean LUOVASTA jäsenyydestä – tästä ihan mielettömästä palvelusta, joka tarjoaisi tilaisuuden vuokrata ateljeetila kuukausimaksulla käyttöön. LUOVA jäsenyys starttasikin pienimuotoisesti alkuvuodesta 2023. Se on nyt jo kokenut useamman muutoksen ja tietysti koko ajan kehitän siitä palvelua, jota jokainen maalausta harrastava rakastaa.

LUOVA jäsenyys on kuin kuntosalijäsenyys, mutta sillä hoidetaan mielenterveyttä!

Jäsenyyden irtisanominen

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on yksi (1) jäsenkuukausi. Jäsenyyden irtisanominen tehdään sähköpostitse vapaamutoisella irtisanomisilmoituksella osoitteeseen satu@satusuomalainen.fi. Lisätietoa irtisanomisesta jäsenyysehdoissa.

Share