Kuvassa viinipullot ja lasit, jotka ovat ateljeen pöydällä. Paint and wine

Paint and Wine

Paint and Wine tapahtumat ovat nousseet suosituiksi ympäri maailmaa, myös Kuopiossa. Ne ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joissa on mahdollisuus heittäytyä ja vapauttaa oma luovuus maalaamisen avulla. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta maalaamisesta tai taiteesta ylipäätäänkään. Uskon, että luovuus on luontainen ominaisuus meissä ihan jokaisessa. Yleensä sen puhkeamiseen tarvitaan vain halua heittäytyä uuden äärelle. Ateljeella saat maalata juuri sellaisen taulun, kun haluat.

Voit tuoda tapahtumaan omia alkoholillisia tai alkoholittomia juomia. Sinä itse päätät kuinka haluat rentoutua ja tarvitsetko ekstra rohkaisua esimerkiksi viinistä. Ovathan myös erilaiset alkoholittomat juomat nosseet suosioon viime vuosina! 

PAINT & WINE

Elämyksiä elämään

Taulun koko: 42 x 30
Kesto: 2 h
Hinta: 59 €

PAINT & WINE L

Rentoa meininkiä

Taulun koko: 60 x 50
Kesto: 2,5 h
Hinta: 79 €

PAINT & WINE XL

Maalaa iso taulu

Taulun koko: 80 x 100
Kesto: 3 h
Hinta: 99 €

Kaikki hinnat sisältävät 24 % ALV.

Paint and Wine tapahtuman sisältöä

Tapahtumissa käytetään erikokoisia maalauspohjia, akryylimaaleja, pensseleitä ja palettiveitsiä.  Lisäksi taidetarvikkeisiin kuuluu ilmapallot, hiekka, sahanpuru ja muuta epätyypillistä maalailu tarpeistoa! Näin ruokimme luovuuttasi! Vain taivas on siinäkin rajana, kuinka luot oman taulusi.

Tapahtuman alussa saat ideoita miten voit lähteä maalaamaan. Jos mietit että ehditkö saada taulusi valmiiksi, voimme luvata, että jokainen osallistuja on saanut taulunsa valmiiksi ongelmitta. 

Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus ostaa toinenkin 42 x 30 kokoinen maalauspohja, jos taulusi valmistuukin nopeammin ja ehdit maalata toisenkin. Lisäpohjan hinta 15€.

Tapahtumissa on kiva ja inspiroiva tunnelma, jossa on helppo heittäytyä maalailemaan. Pelot jäävät taka – alalle ja rohkeus voittaa. Se vasta ihana tunne onkin!

Voit tutustua Instagramin puolella tapahtumien tunnelmaan.

Paind and Wine tapahtuman historiaa

Erään tiedon mukaan tapahtumat alkoivat levitä Yhdysvalloissa 2000-luvun alussa. Sanotaan, että ensimmäiset Paint and Wine -yritykset, kuten Corks N Canvas ja Painting with a Twist, perustettiin Louisianaan vuonna 2007. Tämän jälkeen tapahtumat ovat kasvattaneet suosiotaan ja levinneet muihin osavaltioihin ja maailmanlaajuisesti. 

Paint and Wine Suomessa

Todennäköistä on, että tämä konsepti rantautui Suomeen vasta muutama vuosi sen jälkeen, kun se alkoi levitä Yhdysvalloissa 2000-luvun alussa.

Share